TeRUG-in-actie!

 

Heb je wel eens aan een fitness- of groepsles deelgenomen maar ervaarde je de oefeningen toch als té zwaar en belastend wanneer je nek -of rugklachten hebt? Of denk je dat sporten niets voor jou is, uit vrees dat je meer kwaad doet dan goed?

Dan zijn onze groepslessen ideaal voor jou!

 

 

Ons team van kinesitherapeuten en een beweegcoach stelden een lessenreeks samen voor iedereen die rug-vriendelijk wil bewegen of wil beginnen met sporten!

Tijdens deze lessen werk je aan het verbeteren van je basisconditie door middel van specifieke stabilisatie- en spierversterkende oefeningen, waarbij we als professionals extra aandacht besteden aan een juiste uitvoering. Zeker als je gekende rug- of nekklachten hebt is het belangrijk om op een pijnvrije manier te (leren) bewegen. Je krijgt tijdens deze “Rugscholingslessen” ook verschillende tips en tricks mee, zoals mobilisatie- en rekoefeningen, om je rugklachten te voorkomen of te verminderen.

Verder komen er ook leuke ontspannings-oefeningen aan bod alsook enkele yoga- en stretchtechnieken om het hele lichaam opnieuw in balans te brengen. Zo zal je zelf ook ontdekken dat bewegen leuk een gezond is!

 

We werken met 2 verschillende niveaus (BASIC en PRO) zodat je kan aansluiten in de groep die jou het beste ligt. Ook houden we onze groepen bewust klein, zodat een persoonlijke begeleiding mogelijk is.

 

Praktische info:


TeRUG-in-Actie BASIC: ideaal voor starters

Wanneer: Dinsdag 20u-21u

Waar: Judozaal De Borre Bierbeek


TeRUG-in-Actie PRO: vervolgmodule voor gevorderden

Wanneer: Maandag 18u-19u

Waar: Judozaal De Borre Bierbeek


TeRUG-in-Actie OUTDOOR: lentereeks van mei tem juni

Wanneer: Dinsdag 19u-20u

Waar: Tuin Domein Berkenhof Bierbeek


Prijs: Inschrijven is mogelijk per losse les of per lessenreeks. We werken met verschillende formules waarbij de prijs per les steeds goedkoper wordt.

Losse les: 13€

Formule Maxi: lessenreeks van 15 lessen: 12€/les

Formule Viva: lessenreeks voor een heel sportjaar (30 lessen): 9,5€/les

Lesgever: Charlotte De Meersman (Personal Coach)

Info: info@praktijkreviva.be - 016 414250