Terug naar overzicht groepslessen

Buggy Bootcamp

Wil je als kersverse mama op een gezonde en verantwoorde manier opnieuw beginnen sporten én dit in het gezelschap van je kleine spruit? Dan is de Buggy Bootcamp zeker iets voor jou!


Tijdens de zwangerschap ondergaat je lichaam ontzettend veel veranderingen en na de bevalling is het niet altijd makkelijk om opnieuw in vorm te geraken. Misschien ben je ook nog niet helemaal zeker wat kan en mag? Initiëel heeft je lichaam wat rust nodig (en verdiend) en focus je je in de eerste weken best op het activeren van je bekkenbodemspieren dmv postnatale kine. Eens je deze oefeningen onder de knie hebt - en na een check up van je gynaecoloog of bekkenbodemspecialist - kan je aan het echte werk beginnnen!

Wat mag je verwachten?

Een leuke outdoor work out met een mix van spierversterkende -en cardio-oefeningen, steeds met specfieke aandacht voor je bekkenbodem. Tijdens sommige oefeningen maken we gebruik van de buggy of zorgen we voor interactie met je kindje.


De oefeningen worden aangepast aan ieders niveau, instappen is dus op elk moment mogelijk!

Dus hup, buggy en baby mee en trainen maar: voor je het weet ben je terug in topconditie én pas je terug in je lievelingskleren!

Praktische info

  • Wanneer: In onderling overleg met lesgeefster
  • Waar: Heuvelhofpark Kessel-Lo
  • Prijs: €15 per les

Lesgeefster

Charlotte De Meersman
(personal coach)

Inschrijven

016 41 42 50

info@praktijkreviva.be