Lotte Hendrickx

"The body achieves what
the mind believes."

Bij Lotte kan je terecht voor:

Maak een afspraak bij Lotte

Wie is Lotte?

Onze nieuwste kine-collega Lotte verwelkomt je met de glimlach waarbij ze voor je klaar staat bij grote of kleine zorgen, met hart en ziel.

Als manueel therapeute wil ze mensen letterlijk en figuurlijk een handje helpen om pijn te verlichten en je doelen te behalen. Daarnaast geeft ze je graag een duw(tje) in de rug om zelf thuis aan de slag te gaan en ook buiten de praktijkmuren oefeningen te doen. Haar drijfveer? Het contact met mensen en het samen toewerken naar beterschap om opnieuw waardevolle activiteiten te kunnen uitvoeren, geeft haar het meeste voldoening. Maar ook als je nood hebt aan een luisterend oor of gewoon een babbeltje kan je bij deze zachtaardige therapeute terecht.

Buiten de werkuren geniet ze als echte lekkerbek van kokerellen, maar ook van zelf eens heerlijk de beentjes onder tafel te schuiven in een gezellig restaurantje. Daarnaast strekt ze graag de benen tijdens een mooie lange wandeling, waardoor ze helemaal tot rust kan komen. In haar vrije tijd kan je haar meestal vinden op de tennisbaan of op een terrasje onder vrienden.

Opleiding

 • Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

  KU Leuven - 2021

 • Postgraduaat in de musculoskeletale therapie: Manuele therapie

  UGent - 2022

 • Taping en bandagering

  KU Leuven (Stijn Vereecken) - 2020

 • Workshop Complex Core level 1

  KU Leuven (Roman Jahoda) - 2019

 • Workshop Complex Core level 2 en 3

  Training en therapie

  KU Leuven (Roman Jahoda) - 2020