Yoran Vranckx

"Every problem is an opportunity to become better."

Bij Yoran kan je terecht voor:

Contacteer Yoran

Wie is Yoran?

Deze enthousiaste jongeman staat te popelen om je met een flinke dosis humor en positivisme te begeleiden tijdens je revalidatie!


Zijn drive om als sportkinesitherapeut te werken? Toen hij als jonge voetballer zelf veel aan sport deed (en af en toe ook een blessure op liep) kwam hij al op vroege leeftijd in contact met kinesitherapie. Vooral de combinatie van sport en het nauw samenwerken met mensen om hen te begeleiden naar een actievere levensstijl, deed hem voor sportkine kiezen.


Verder heeft Yoran ook een sterke interesse in manuele therapie; vandaar dat hij het werken in onze praktijk combineert met de Postgraduaatopleiding Manuele Therapie. Tijdens zijn behandelingen mag je je dus verwachten aan een manuele aanpak in combinatie met oefeningen die je thuis ook kan gebruiken om zo efficiënt mogelijk te revalideren en fit te blijven. Hij vindt een fijn patiëntencontact heel belangrijk, waarbij zowel patiënt als therapeut hun zegje kunnen, alles is bespreekbaar in een gemoedelijke sfeer.


Na zijn werkdagen bij Reviva speelt Yoran nog steeds voetbal, nu bij VK Linden. Een echte sportman, want ook lopen en tennissen behoren tot zijn hobby's. En als hij dan nog tijd en energie over heeft, houdt hij ervan om samen met vrienden lekker te koken of rustig een terrasje te doen.

Opleiding

  • Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

    KU Leuven - 2023